Vilse i pannkakan

Låt oss börja med er vilsenhet… Alla bloggar skrivs i jag-form. Vill ni veta vem jag är, just för dagen, så kolla vem som skapat inlägget.

För den som vill kommentera (det gillar vi) gäller följande: Skriv ditt namn (frivilligt) och skriv sedan en kommentar. I kodrutan ska du skriva av den förvrängda texten, klicka sedan på ”skicka”. Din kommentar publiceras kanske inte direkt, men den kommer!

Jag är ständigt vilse här, att David verkar ha en inbyggd GPS hjälper inte mig när han inte är med (men kul för honom kan man ju tycka).

Här finns inte många raka gator eller kvadratiska kvarter och gatunamnen gör det inte lättare. Jag vet att jag ska svänga på Church street eller Scotts Rd, men kan INTE lära mig om det var Kim Yam Rd eller Hong Lim Rd – det är precis som om hjärnan inte kan memorera vissa ord! Kan det vara åldern?

Att orientera efter solen är inte heller att tänka på. Mitt på dagen står solen så högt att man inte riktigt kan avgöra var den är, lyckas man se åt vilket håll det lutar måste man ha i minnet att mitt på dagen står solen i NORR!

Dessutom skiner solen inte alls inomhus, så hur fan ska man hitta ur ION:s shoppingcentra?

Verifierad av MonsterInsights