SPAM; SPAM; SPAM

Vi får inte många kommentarer på våra inlägg, men antalet SPAM-kommentarer – tjo flöjt!

För att slippa lägga en massa tid på att delita onödiga länkar till diverse bloggar/hemsidor funderade vi över ett SPAM-filter, typ ord som är skrivna med förvrängda bokstäver. Själv kan jag inte läsa dessa förvrängda ord och blev därför glad när min IT-supportkille (och make) lyckades hitta ett annat alternativ. Nu skriver man sin kommentar som vanligt, skriver i sin mailadress (fast den visas INTE på bloggen) och sedan följer man instruktionen, som kan vara ”lägg äpplet i korgen”. Testa vetja!

9 reaktioner till “SPAM; SPAM; SPAM”

 1. Lysande! och enkelt for mig som ocksa har svart for de dar orden, ibland maste jag gora dem flera ganger for att fa ratt!
  Tankte osokt pa den gamla Monty Python sketchen ocksa!

 2. Jag testade igår, och det var så avancerat så jag var tvungen att försöka två gånger innan jag lyckades..;) Hihi… WordPress som jag bloggar ifrån har ett spamfilter som fångar upp de små krypen.
  Carina

 3. Nemän gud så bra. Jag har också problem med både spam-comments och att läsa de förvrängda orden. Fråga: Hur fixar man detta underverk?
  Kram!

 4. Vi har också wordpress, men blir ändå bombarderade med konstiga kommentarer. Vårt SPAM-filter är ett tillägg som heter sweet capcha.

 5. Är tydligen inte tillräckligt aktiv i bloggarnas värld för att fatta vad ni pratar om. För mig är i alla fall Carpaccio bättre än hamburgare pa burk eller vad nu capcha är ??? Annars är det lika roligt varje gang vi läser om era äventyr.Har nästan blivit beroende !! 🙂

 6. Ja i Singapore händer det något kul varje dag. Alltid såå spännande att se vad ni haft för er. ”Himmavid ” blir det ganska likformade dagar, de flesta i veckan i allafall.
  Får man locka med 20 grader och en härlig vårsol. Hade det i helgen och det var skönt för vår vita nunor. kram

 7. Tjo flöjt!

  Dålig på att skriva kommentarer men läser med glädje ALLT ni skriver. Arbetar några veckor till HELTID men sedan har jag all tid i världen att både läsa och skriva kommentarer. Fortsätt skriva alltid lika intressant och jag måste säga att jag blir avundsjuk.
  Hänga över balkongräcket? Ja fortsätt var uppfinningsrik och kreativ så jag kan följa bloggen.
  Ha det bra!
  Anita

Kommentarer inaktiverade.

Verifierad av MonsterInsights