Nöden har ingen lag!

Offentliga toaletter – jag gör vad jag kan för att undvika offentliga toaletter och det går ganska bra i den tropiska hettan, när man svettas mer än man hinner dricka.

Ibland måste man offra sig… oftast är toaletterna väldigt fräscha här, men min aversion kvarstår och om jag måste gå så nuddar jag vid så lite som möjligt under toabesöket. Att sitta på toasitsen finns inte i min värld, tvi vale! Läge för en diagnos kanske?

Vill man ändå inte sitta kan man ju välja en ”hål-i-golvet”variant

vissa verkar föredra dem och de finns till och med på värstanyafinashoppingcentrat. Men hur kissar man där utan att stänka ner benen? Trodde det var jag som var otränad men den kinesiska damen framför mig i kön kavlade upp sina långbyxor till knäna innan hon gick in! Stänkproblem även där alltså!

Sedan är det den här duschen som finns monterad bredvid varje toastol, kanske är tanken att man ska spola av hela ”underredet” i stället för att slösa papper. Vad vet jag?

2 reaktioner till “Nöden har ingen lag!”

  1. Snacka om släktdrag: Skulle kunna vara jag som hade skrivit det inlägget!
    Ser en utmaning även för mellansyrran att fixa detta under sitt kommande besök. Följer detta med spänning….

    /Lill-lillsyrran

Kommentarer inaktiverade.

Verifierad av MonsterInsights