Res med Lundbergs

Res med Lundbergs -

I-landsproblem

Man kan ha värre problem, fullt medveten om det, men ett icke fungerande internet är också ett problem! I vårt condo fungerar nu ett av fyra nät och överallt ses förvirrade grannar örla omkring med sina laptoppar för att hitta täckning! Så även vi!

Ett annat alternativ för att komma åt internet är att luta sig ut från balkongen, med datorn i högsta hugg, och hoppas på att nätet från caféet på gatan når upp. Men det känns inte helt bekvämt från sjunde våningen…

David försöker lösa problemet med en ny, icke fungerande, mackapär med låååång sladd för att sprida de signaler som finns in i vår lägenhet. Sladdar kan vara ett I-landsproblem i sig!

Problem nummer två är, jag borde inte säga det, men det är värmen. Det är ”hitt så det snurrar”! Utomhustemperaturen har inte varit under 24 grader sedan vi kom hit, just nu känns det varmare än någonsin. De senaste dagarna har det varit ca 34 grader och sol… fast ni som läser Sydsvenskan tror väl att här är 28 och skur, det verkar vara vad som står i den väderprognosen. Alltid!

Category: Singapore